Vacatures

Vrijwilligers zorg en ondersteuning

Er is weer plaats voor nieuwe vrijwilligers

Op dit moment hebben we weer ruimte om nieuwe vrijwilligers aan te nemen en op te leiden. Wie weet vind jij ook veel voldoening in dit mooie werk. Samen met andere vrijwilligers verzorg je onze gasten in het hospice. Werk je liever alleen, dan is dat ook mogelijk en kun je ingezet worden bij mensen die thuis ondersteuning nodig hebben. Lijkt het werken in de palliatieve zorg je wat, meld je dan aan via het  Aanmeldformulier 

Vrijwilligers die af en toe schoonmaakwerkzaamheden willen verrichten in ruimten waar geen zieken verblijven

Wij zijn op zoek naar u. U kunt het volgende formulier invullen: Aanmeldformulier 

Vrijwilligers voor het tuinonderhoud van de mooie tuin bij hospice Smelnehaven

Houdt u van tuinieren en heeft u wat tijd over? Dan kunt u eens nagaan of het u leuk lijkt om ons team voor het tuinonderhoud te versterken. De grote klussen worden door een hoveniersbedrijf gedaan en het gras wordt door een robotmaaier kort gehouden. Toch zijn er nog tuinwerkzaamheden die door ons team van vrijwilligers uitgevoerd wordt. Voor dit team zoeken we nog een paar extra “groene” handen om ons hierbij te ondersteunen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen via de mail of telefoon.
mail: info@vptzzofriesland.nl of telefoon: 06 43 56 97 70

Vrijwilligers voor technische zaken

Wie wil de nieuwe vrijwilliger worden voor de technische ondersteuning voor b.v. storingen bij de elektriciteit, verlichting, telefonie, TV en radio en muziek, oproepsysteem en andere technische zaken die in het hospice kunnen spelen.
Wanneer je kennis hebt van deze zaken en je voelt er voor om samen met onze vrijwilligers ons technisch team te versterken, reageer dan. Wij kunnen niet zonder hulp van vrijwilligers.

Geïnteresseerd en aanmelden
Geïnteresseerd in de gevraagde functie? Reageer dan en maak een afspraak met Sjoeke van der Meer, algemeen coördinator, of met een van haar collega’s, tel.nr: 06-13 59 93 31

Meer weten over VPTZ ZO Friesland /hospice Smelnehaven
Kijk ook op onze face-book pagina: Thuis en in het hospice Smelnehaven

Vrijwilliger voor PR werkzaamheden

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Vrijwillige chauffeurs

Houd je misschien wel van autorijden, maar niet echt van verzorgen, maar wil je je wel inzetten als vrijwilliger, dan is dit misschien wel iets voor je. Af en toe chauffeur zijn voor thuisvrijwilligers  die ‘s avonds naar een adres gebracht en gehaald moeten worden waar ondersteuning nodig is.  Je krijgt hiervoor een km-vergoeding.

Op het aanmeldformulier kunt u aangeven voor welke werkzaamheden u zich wilt aanmelden.

Bel voor meer informatie: 0512 54 22 27 en vraag naar Sjoeke van der Meer of Hiske Bekkema